Όροι Χρήσης

H Επιχείρηση με την επωνυμία “ΖΟΥΜΠΟΥΛ ΜΕΤΖΕΒΗΤ”, είναι η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας https://www.grandminion.gr η οποία στο εξής θα αναφέρεται ως “η Επιχείρηση”. Οι χρήστες ή επισκέπτες των ιστοσελίδων της Επιχείρησης αναφέρονται ως “ο Πελάτης”, ασχέτως αν προβούν σε παραγγελίες προϊόντων από την Επιχείρηση μας. Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στους πελάτες που εξυπηρετεί η Επιχείρηση αλλά και στους απλούς επισκέπτες των ιστοχώρων της.

Υπεύθυνος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών του καταστήματος Grand Minion και των χρηστών και μελών του παρόντος ιστοτόπου https://www.grandminion.gr είναι ο Ζουμπούλ Μετζεβήτ, Πλατεία Βας. Γεωργίου & Παύλου Α Κ3, ΤΚ 67100, Ξάνθη.

Οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου επισκέπτεται το διαδικτυακό τόπο https://www.grandminion.gr, δεν απαιτείται να υποβάλει προσωπικά στοιχεία για τη χρησιμοποίησή του.

Αν ο επισκέπτης επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα on-line μέσα από την ιστοσελίδα της Επιχείρησης, τότε κατά την δημιουργία της παραγγελίας θα του ζητηθεί να δηλώσει τα εξής στοιχεία:
• όνομα και επώνυμο
• ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail address)
• διεύθυνση κατοικίας ή έδρας οργανισμού
• σταθερό ή/και κινητό τηλέφωνο

Αν ο επισκέπτης επιθυμεί να λάβει μόνο μέρος σε κάποια από τις ενημερώσεις (πχ newsletter), εκδηλώσεις ή δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον παρόντα δικτυακό τόπο θα πρέπει να δηλώσει μόνο τη διεύθυνση email του.

Η Επιχείρηση δύναται να διατηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβει κατόπιν σαφούς ενημέρωσης και συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων, για συγκεκριμένο σκοπό, με συγκεκριμένη διάρκεια και με ασφάλεια.

H Εγγραφή στο σύστημα πελατών είναι προαιρετική, για την καταχώρηση μιας παραγγελίας on-line από την ιστοσελίδα http://www.grandminion.gr δεν απαιτείτε εγγραφή παρά μόνο κατά την ολοκλήρωση απαιτείται ένα Όνομα, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, και Email ώστε να επιτευχθεί η παράδοση των προϊόντων στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης. Το πλεονέκτημα για τους εγγεγραμμένους χρήστες είναι ότι δεν χρήζει σε κάθε τοποθέτηση παραγγελίας την καταχώρηση των στοιχείων τους καθώς εμφανίζονται αυτόματα εφόσον έχει προηγηθεί είσοδο στον λογαριασμό τους.

Οι πληροφορίες παροχής υπηρεσιών, που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές λειτουργίας της εφαρμογής ή λόγω ανωτέρας βίας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας.

Δεν φέρουμε ευθύνη έναντι των πελατών-χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την διακοπή πρόσβασης στην ιστοσελίδα για τεχνικούς λόγους ή από προβλήματα και δυσχέρειες, που μπορεί να επηρεάσουν ή να εμποδίσουν ή αναστείλουν την λειτουργία της και την υποβολή ή εκτέλεση ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Επιφυλασσόμαστε ως προς τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση τυχόν μη διαθεσιμότητας ή έλλειψης κάποιων προϊόντων, θα κληθείτε από το προσωπικό του καταστήματος Grand Minion για την τροποποίηση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Αλλαγή, διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μετα την αποστολή της παραγγελίας με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2541071077.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα https://www.grandminion.gr είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και ισχύουν μόνο για παραγγελίες on-line μέσα από την ιστοσελίδα.

Οι τιμές, προσφορές και εκπτώσεις που παρέχουμε μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες, που εφαρμόζουμε.

Οι παραδόσεις παραγγελιών γίνονται από τις 06:30 μ.μ. έως τις 22:30 π.μ.